Napíšte nám na: info@dauma.sk

Prihlásenie alebo Registrácia
  • Úvod
  • Eshop
  • Recepty
  • O nás
  • Partneri
  • Blog
  • Kontakt
0

Medzisúčet: 0,00€

Košík

  • Domov
  • Blog
  • Recepty
  • Hrianky s paprikovo-baklažánovou zmesou a bielym tuniakom
Hrianky s paprikovo-baklažánovou zmesou a bielym tuniakom
04Apr

Hrianky s paprikovo-baklažánovou zmesou a bielym tuniakom

Suroviny

  • na 4 hrianky, 1 hrianka na osobu.
  • 1 konzerva brušnej časti bieleho tuniaka “Serrats”, 120 g • 1 červená hrubostenná paprika • 1 zelená hrubostenná paprika
  • 1 baklažán
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • Olivový olej
  • Soľ

Postup

  • Opečieme zeleninu
  • Vyhrejeme rúru na 200º.
  • Dáme na zeleninu trošku oleja (stačí kvapku).
  • Posolíme ju a pečieme 1 hodinu v rúre pri teplote 180º.
  • Necháme vychladnúť a vychladnutú zeleninu olúpeme.
  • Hrianky
  • Vezmeme si dobrý, súdržný chlieb.
  • Odrežeme 4 hrubšie krajce a mierne ich opečieme.

Podávanie

  • Uložíme chlieb.
  • Striedavo naň poukladáme pásy červenej a zelenej papriky, baklažánu a cibule.
  • Pridáme nadrobno nasekaný cesnak, polejeme trochou dobrého chliebenského olivového oleja a trošku prisolíme.
  • Napokon poukladáme kúsky z brušnej časti bieleho tuniaka.
Tagy:
Zdieľať:

Komentáre

Kategórie

  • Recepty
  • Výrobcovia

Najnovšie články

  • Baklažánová veža s bielym tuniakom, cuketovým šálom a fialovými lupienkami Baklažánová veža s bielym tuniakom, cuketovým šálom a fialovými lupienkami Apr 05, 2018
  • Závitky z cukety plnené tuniakom žltoplutvým Závitky z cukety plnené tuniakom žltoplutvým Apr 05, 2018
  • Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve Apr 05, 2018

Tagy

DAUMA s.r.o.
Novomeského 24, 902 01 Pezinok

+421 948 056 962
info@dauma.sk
  • Úvod
  • Eshop
  • Recepty
  • O nás
  • Partneri
  • Blog
  • Kontakt
  • Môj účet
  • Obchodné podmienky
DOMOV