Napíšte nám na: info@dauma.sk

Prihlásenie alebo Registrácia
  • Úvod
  • Eshop
  • Recepty
  • O nás
  • Partneri
  • Blog
  • Kontakt
0

Medzisúčet: 0,00€

Košík

  • Domov
  • Blog
  • Recepty
  • Prekladaný chrumkavý baklažán s hubami a kúskami z chrbta bieleho tuniaka
Prekladaný chrumkavý baklažán s hubami a kúskami z chrbta bieleho tuniaka
07Sep

Prekladaný chrumkavý baklažán s hubami a kúskami z chrbta bieleho tuniaka

Suroviny

  • 1 konzerva hornej chrbtovej časti bieleho tuniaka v olivovom oleji “Serrats”
  • ½ baklažánu
  • 18 malých hlív
  • ½ zelenej papriky
  • 1 kvapka whisky
  • Olivový olej
  • Čierne korenie a soľ

Príprava

  • Nakrájame baklažán na 8 tenkých plátkov a vysmažíme ich do chrumkava. Plátky odložíme na hárok papiera na pečenie, aby z nich odtiekol prebytočný olej.
  • Papriku nakrájame po dĺžke na tenké pásiky.
  • Huby a papriku niekoľko minút smažíme na panvici s trochou oleja.
  • Pridáme malé kúsky z hornej chrbtovej časti bieleho tuniaka.
  • Osolíme a okoreníme, prilejeme trochu whisky a flambujeme.
  • Na záver upravíme na tanieri: uložíme vrstvu baklažánu, 3 huby, 3 kúsky tuniaka a prikryjeme ďa
Tagy:
Zdieľať:

Komentáre

Kategórie

  • Recepty
  • Výrobcovia

Najnovšie články

  • Baklažánová veža s bielym tuniakom, cuketovým šálom a fialovými lupienkami Baklažánová veža s bielym tuniakom, cuketovým šálom a fialovými lupienkami Apr 05, 2018
  • Závitky z cukety plnené tuniakom žltoplutvým Závitky z cukety plnené tuniakom žltoplutvým Apr 05, 2018
  • Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve Tatársky biftek z lososa a sardel v octovom náleve Apr 05, 2018

Tagy

DAUMA s.r.o.
Novomeského 24, 902 01 Pezinok

+421 948 056 962
info@dauma.sk
  • Úvod
  • Eshop
  • Recepty
  • O nás
  • Partneri
  • Blog
  • Kontakt
  • Môj účet
  • Obchodné podmienky
DOMOV